Directorul general al Agenției Catalane de Tineret, Núria Ramon, și primarul orașului Badalona, ​​​​Rubén Guijarro, au prezentat în această dimineață, în cadrul unei conferințe de presă, proiectul noului Carnet Jove de Badalona, ​​care va fi marș în octombrie. Au făcut-o însoțiți de al treilea viceprimar și consilier pentru Asistență Socială și Promovare Comercială, David Torrents; și consilierul pentru Tineret, Coordonare Teritorială și Participare Cetățenească, Andrea Zapata.

Carnet Jove oferă aproape 8 în toată Catalonia 11 avantaje in formare, cultura, sanatate sau mobilitate internationala de care unii pot beneficia 530.000 băieți și fete între 11 și 29 ani care au cardul in toata tara. La nivel local, există 13. tineri care sunt titulari ai Carnet Jove de Badalona, ​​unde sunt acum 147 avantaje.

Scopul Carnet Jove prezentat la nivel local în această dimineață este de a oferi o bună diversitate de avantaje de calitate și proximitate pentru tineretul din Badalona și de a promova utilizarea lui în ziua dvs. zi. Mai presus de toate, se urmărește ca tinerii să poată folosi cardul în magazinele și unitățile locale și, în acest fel, să-și consolideze și mai mult rădăcinile și identitatea cu municipalitatea și să-și întărească legătura cu comerțul local.

Prezentarea la o conferință de presă a noului Carnet Jove de Badalona în această dimineață marchează punctul de plecare al campaniei de atragere a mai multor afaceri, entități și instituții care oferă mai multe și mai bune reduceri populației. Scopul este de a îmbunătăți oferta actuală de beneficii ca urmare a acestei campanii de strângere de fonduri în luna octombrie, când va fi eliberat noul card local, care va include sigla Consiliului Municipal Badalona.

Aceste noi la oferta actuală a CJ din oraș se vor adăuga beneficii, repartizate între zonele de sănătate (24, 4%), tehnologie , 8%), turism și mobilitate 13%), formare (, 2%), agrement (4,8%) și altele 24%).

Această ofertă poate beneficia de 14. 530 % fete și 30% băieți) pe care CJ le are astăzi la Badalona, ​​​​și care sunt distribuite în următoarele grupe de vârstă: – 11 ani (1,2%) , 13 – 17 ani (9,8%), 21 – 18 (25, 4% ), 25 – (25, 2%), 26 – 30 (29, 2%) și 48 ani (4,1% ). Acestea sunt cifre care înseamnă o penetrare medie de 52% din Carnet Jove în totalul tinerilor care trăiesc în Badalona.

Pe lângă tinerii din Badalona, ​​reducerile CJ la comerțul și serviciile locale din municipiu pot beneficia și de toți deținătorii de carduri din regiunea Barcelonès ( . 346) demarcația Barcelonei (346. 346) , în toată Catalonia 529.64 tineri) și în toată Europa (peste 6 milioane).

Scopul, după cum a explicat directorul general al Agenției Catalane de Tineret, Núria Ramon, este ca noul Carnet Jove de Badalona să conecteze Carnet Jove -care este deja foarte popular în rândul tinerilor catalani- cu lumea locală și, mai ales, cu comerțul și serviciile locale: „Prin acest angajament pentru beneficiile zilnice promovăm comerțul local local și facem din Carnet Jove un instrument și mai util pentru viața de zi cu zi a tinerilor din municipiile lor ”. Directorul general a mai reamintit că această acțiune răspunde cererii a mii de tineri în cadrul acțiunii participative organizate în data de 2017 care coincide cu 25 este ziua de naștere a felicitării și El a subliniat că acest instrument promovează coeziunea socială și identificarea tinerilor cu grupul reprezentat de Carnet Jove, precum și alinierea cardului la Planul Național de Tineret al Cataloniei.

La rândul său, primarul din Badalona, ​​​​Rubén Guijarro, a explicat că noul Carnet Jove va servi.proximitatea, potrivit primarului din Badalona, ​​​​Rubén Guijarro, „rădăcinile cu orașul au de-a face și cu putând să-și dezvolte ziua în ea și, prin urmare, să ofere consumul zilnic în Badalona ”. „Cu acest nou impuls dorim să facem apel la magazinele, entitățile și instituțiile orașului să facă parte din oferta tinerilor din Badalona și să creeze astfel obiceiul consumului față în față, de proximitate și cu o calitate garantată”, a adăugat el.

Tinerii din Badalona care în octombrie decid să devină noi deținători ai Carnet Jove vor putea As o noutate, Carnet Jove de Badalona va avea format digital si poate fi folosit direct din APP-ul mobil Carnet Jove.a cardului, tinerii vor trebui sa faca dovada ca au domiciliul in municipiu prin prezentarea DNI-ului sau a certificatului de inmatriculare. nu va fi necesară reînnoirea acestuia deoarece vor avea deja versiunea digitală a Cardului de Tineret Badalona automat în APP CJ. Pe de altă parte, tinerii vor avea și opțiunea de a utiliza financiar Carnet Jove prin imagin, platforma de servicii digitale promovată de CaixaBank.

Carnet Jove Local pe într-un total de șapte municipalități catalane. Succesul inițiativei înseamnă că Joventut a continuat să o extindă la noi municipii și județe, așa cum este cazul Badalona.

Sursa: Joventut prezintă noul Carnet Jove de Badalona și face apel la alăturarea mai multor magazine din oraș