Stațiile montane din Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) sunt îmbrăcate pentru a găzdui una dintre cele mai amuzante festivități ale anului: Carnavalul. Persoane care vizitează Vallter, Vall de Núria, Espot, Port Ainé și Boí Taüll pe 26 și 27 în februarie se va bucura de mai multe propuneri, în care distracția va deveni marea atracție a întâlnirii.

Gara de Vallter va sărbători Carnavalul sâmbătă 26 în februarie cu desfrânare, muzică ambientală și un concurs de costume. Cei interesați să participe trebuie să facă o fotografie la Photocall-ul pe care postul îl va amenaja cu această ocazie și să posteze instantaneul pe profilul lor de Instagram cu hashtag-ul #disfressatavallter unde pot câștiga permise de două zile și bilete la Parcul de agrement. Va fi și o scenă în care puteți purta costumul cu muzică live. În plus, stația Ripollesa, în mod excepțional, va deschide Parc Lúdic vineri 25 și luni . pentru ca copiii care fac o petrecere la scoala sa profite la maxim de Carnaval.

Vall de Núria organizează activități pentru toate gusturile și vârstele. Micuții din casă se vor bucura toată dimineața de un atelier de machiaj pentru a picta chipul a ceea ce își doresc: animale, zâne, prinți, eroine… Va fi o zi plină de fantezie fără margini. De asemenea, va fi distribuită ciocolată caldă tuturor vizitatorilor stațiunii pentru a ajunge să îndulcească această zi distractivă.

Totodată, de la . . . h), Singur, stațiunea va încuraja vizitatorii să se relaxeze cu o sesiune de DJ susținută de Mad Hart pe terasa Cabana dels Pastors. O propunere ideală după o zi pe zăpadă, schi sau snowboard.

În stațiunile montane Pallars, Spot și Port Ainé , sâmbătă 26 și duminică 27, va avea loc un concurs foto pe rețelele de socializare în care se vor extrage permise de două zile. Persoanele interesate vor trebui să facă o fotografie cu costumul lor, să încarce instantaneul pe Instagram-ul lor cu eticheta # CarnestoltesEspot sau # CarnestoltesPortAine și menționați @ espot.esqui sau @port_aine, în funcție de locul în care este făcută fotografia.

În Alta Ribagorça , sâmbătă 206 Boí Taüll va organiza diferite activități pentru a sărbători Carnavalul. Printre acestea un concurs la care persoanele interesate vor trebui să posteze pe Instagram o fotografie la post în costum, să menționeze profilul lui @boitaull_ și să folosească eticheta promoției # CarnestoltesBoíTaüll . În plus, în timpul zilei serviciul de divertisment va face turul stației cu un photocall mobil pentru a încuraja participarea. Dintre toți participanții, vor fi extrase trei abonamente de zi, pentru trei câștigători diferiți: o Discotă Silențioasă, o „discotecă tăcută” în care oamenii dansează pe muzica auzită prin căști. Programarea va avea loc la 15. 12 are Terasa Font Ginebrell.

În La Molina , sâmbătă 26 se va desfășura cursa copiilor de pistă! Cheie! a Audi quattro Cup, anul acesta dedicat luptei împotriva cancerului infantil și cu Annia ca protagonistă. Această fetiță de șapte ani iubitoare de schi, un exemplu de forță și depășire, va fi însărcinată cu deschiderea competiției și între mâneci și mâneci de cursă. Copiii participanți vor efectua un act de recunoaștere

Sursa: Carnavalul ajunge în gările pline de activități pentru toate publicurile