#Madrid –

Prima ediție a acestui eveniment sportiv se va desfășura cu scopul de a crește gradul de conștientizare cu privire la importanța menținerii unor medii de muncă sigure și sănătoase și a reducerii accidentelor la locul de muncă. În plus, va fi de natură incluzivă, toți, de la profesioniști la familii cu copii sau persoane cu diversitate funcțională, putând să participe.

Madrid Rio va fi scena Primei Curse pentru Prevenirea Riscurilor Ocupaționale din Comunitatea Madrid pe care Institutul Regional de Securitate și Sănătate în Muncă (IRSST), în angajamentul său de a disemina cultura preventivă în regiune, a organizat-o cu în pentru a face vizibilă importanţa prevenirii riscurilor profesionale.

Evenimentul sportiv cu înregistrare gratuită va avea loc pe 4 noiembrie și va avea două tipuri de competiție. Prima dintre ele, de 5 kilometri și de natură mai competitivă, se adresează alergătorilor profesioniști și va începe la ora 9:00. Al doilea mod, mai distractiv, este conceput astfel încât să poată participa familiile cu copii, cu un traseu de 2 kilometri și plecare la ora 10:30. Ambele vor fi guvernate de regulamentele tehnice ale Federației Madrid de Atletism (FAM), precum și de reglementările aplicabile în vigoare pentru acest tip de evenimente.

De menționat că, datorită acordului de colaborare dintre Institutul Regional de Securitate și Sănătate în Muncă și Fundația Runforyou, a cărei misiune este de a oferi mijloacele necesare pentru ca toți oamenii să poată exercita atletism indiferent de condiția lor, cursa va fi inclusivă. . Acei participanți cu diversitate motrică, organică, auditivă, vizuală sau intelectuală vor putea avea un ghid care să îi însoțească și să îi asiste în cursă.

Persoanele care doresc să participe se pot înscrie acum prin www.carreraraprlmadrid.com

Sursa: Comunitatea Madrid – IRSST organizează I Cursa pentru Prevenirea Riscurilor Ocupaționale în Comunitatea Madrid