Președintele Comunității Madrid, Isabel DÃaz Ayuso , a susținut astăzi că bărbații și femeile “să trăim împreună cu șanse egale, să continuăm să creștem și să construim una dintre cele mai bune țări în care să trăim“ cu€œ respect și pluralitateâœߦ. Acest lucru a fost declarat în timpul închiderii Premiilor Femei, care își sărbătoresc a VI-a ediție coincizând cu 14º aniversarea publicației de modă, unde a mai susținut ca prezența femeilor să fie în creștere în toate domeniile și că “ Madrid trebuie să fie un exemplu de fuziune între tradiții și avangardă, amestec, culturi, prosperitate și progresâ€.

Președintele a indicat că mai sunt â multe dificultăți pentru multe femei, deși nu există nicio îndoială că calea mers în acești ani a fost de neconceput”; pentru alții în trecut. Din acest motiv, el și-a amintit de cei care suferă din diferite motive: pentru că sunt singuri, exploatați sau abuzați, â&#128 ;œ fete cărora li se suprimă drepturile sau tineri cărora, datorită faptului că s-au născut sub regimurile totalitare, ca în Iran, sunt dezbrăcați de tot”;&#

;. A avut și o mențiune specială pentru femeia ucraineană, “ care și-a pierdut familia, casa, visele și viața ascunsă în subteran sau în alte țări cu ceea ce a pus lângă ea copiii lor, trebuind să-și părăsească soții, frații și tații într-o țară invadată de bombe.& # ;.

A