#Madrid –

Președintele Comunității Madrid, Isabel Díaz Ayuso, a participat astăzi la ceremonia solemnă desfășurată la sinagoga Beth Yaacov din Madrid în memoria victimelor atacurilor teroriste suferite de Israel, pentru recuperarea răniților și eliberarea ostatici răpiți.

„Terorismul este rău și răul nu poate triumfa. Nu putem permite”, a subliniat șeful Executivului regional, care a cerut să nu lase „teroriştii, fanaticii și antisemiții” să ne facă să uităm cine alcătuiește poporul israelian, „unul dintre cei mai importanți din istoria umanitatea, „Singura democrație din Orientul Mijlociu și una dintre cele mai capabile, curajoase și mixte țări din lume”.

Această întâlnire a fost organizată de Comunitatea Evreiască din Madrid, Maccabi Spania, Comunitatea Bet El și Comunitatea Evreiască Or Hadash Reform. Ca un gest de sprijin și solidaritate, de câteva zile Comunitatea Madrid a iluminat fațada Oficiului Poștal Regal, sediul Președinției Guvernului regional, cu culorile drapelului israelian.

Sursa: Comunitatea Madrid – Díaz Ayuso se alătură comunității evreiești din Madrid pentru a condamna atacurile teroriste din Israel: „Terorismul este rău și nu poate triumfa”