#Madrid –

Președintele Comunității Madrid, Isabel Díaz Ayuso, a primit astăzi premiul Flamenco en la Piel, în cadrul celei de-a II-a ediții a Săptămânii Internaționale a Modei Flamenco (SIMOF), recunoaștere care i-a fost acordată, potrivit organizație, pentru că este cel mai înalt reprezentant instituțional al unei regiuni dedicate tradițiilor, artei și modei spaniole. „Madridul este mai la modă ca niciodată, o regiune primitoare, de întâlnire și curajoasă, în slujba tuturor”, a remarcat el în cadrul inaugurarii acestui eveniment, care se desfășoară la Hotel Wellington din capitală de astăzi până anul viitor. 12 °.

Împreună cu șeful Guvernului regional, aceștia au fost premiați cu această sculptură proiectată de artistul Jerez, Cristóbal Donaire Barea Balcris, jurnalista Ana Rosa Quintana, cântăreața India Martínez și Fundația Sandra Ibarra. SIMOF are deja 28 de ediții care atrag anual peste 70.000 de vizitatori la Centrul de Conferințe din Sevilla și, de anul trecut, este prezent și la Madrid. Cu această ocazie, 27 de designeri și mărci andaluze participă la show-urile de podium din Madrid.

Sursa: Comunitatea Madrid – Díaz Ayuso primește premiul Flamenco en la Piel pentru angajamentul Madridului față de tradițiile, arta și moda spaniole