#Madrid –

Astăzi, președintele Comunității Madrid, Isabel Díaz Ayuso, a primit-o pe Clara Marman, o cetățeană israeliană răpită de Hamas pe 7 octombrie și ținută captivă aproape două luni, la Real Casa de Correos. La întâlnire au participat și rude ale altor persoane care nu au fost încă eliberate la patru luni de la aceste evenimente tragice. Díaz Ayuso le-a transmis tuturor participanților la sediul Președinției regionale solidaritatea, afecțiunea și afecțiunea sa în aceste momente dificile prin care trec și îmi doresc să mă reîntâlnesc curând cu cei dragi.

Díaz Ayuso a auzit mărturia calvarului suferit de Marman, care este și sora lui Fernando Simón, unul dintre oamenii care tocmai rămâne încă la cheremul grupării teroriste Hamas din Fâșia Gaza. La întâlnire, la care au participat și ambasadorul Israelului în Spania, Rodica Radian-Gordon, a mai inclus; Salem El Atrash și Amir El Atrash, rudele lui Muhammad El Atrash; Elhanan Danino și Aharon Danino, tatăl și fratele lui Ori Danino; Marcelo Garzon, socrul lui Dolev Yehoud; Amos Horn, fratele lui Iair și Eitan Horn, și Gilad Korngold, tatăl lui Tal Shoham.

Sursa: Comunitatea Madrid – Díaz Ayuso le transmite rudelor israelienilor răpiți de Hamas dorința sa ca aceștia să fie reuniți în curând