#Madrid –

Președintele Comunității Madrid, Isabel Díaz Ayuso, s-a întâlnit astăzi, la Real Casa de Correos, cu secretarul general al Uniunii Generale a Muncitorilor (UGT), Pepe Álvarez, și omologul său regional al acestui sindicat, Marina Prieto. Întâlnirea de la sediul Guvernului regional face parte din dialogul constant și climatul de înțelegere pe care Executivul de la Madrid îl menține cu agenții sociali pentru a aborda politicile de ocupare a forței de muncă, serviciile publice, formarea sau lupta împotriva accidentelor la locul de muncă, printre altele.

UGT este una dintre organizațiile sindicale cu cea mai mare reprezentare în Comunitate și este prezentă în organizații precum Consiliul de Dialog Social, Institutul Regional pentru Securitate și Sănătate în Muncă și în programe importante de acțiune ale Comunității precum Strategia de la Madrid pentru Planuri generale de angajare sau pentru prevenirea riscurilor profesionale.

Sursa: Comunitatea Madrid – Díaz Ayuso abordează cu UGT politicile guvernului regional privind ocuparea forței de muncă, formarea, serviciile publice și accidentele de muncă