Pentru Casa Regională Andaluză a municipiului

Profesioniștii Centrului de Sănătate Alicante, din Fuenlabrada, au primit premiul „Hercules” de la Casa Regională Andaluză, ca recunoaștere a muncii desfășurate în timpul pandemiei de COVID-.

Casa Regională Andaluză din Fuenlabrada a acordat premiul „Hercule” premiu acordat profesioniștilor Centrului de Sănătate Alicante din acest municipiu, ca recunoaștere a muncii desfășurate în timpul pandemiei de COVID-19.

În actul de livrare a gal ardón, desfășurată recent în sediul Centrului de Sănătate, membrii Consiliului Director al Casei Regionale și-au exprimat recunoștința profesioniștilor din Asistența Primară din Madrid și, în special, personalului Centrului de Sănătate din Alicante „pentru efortul, sacrificiu de sine și îngrijire acordată în cele mai grele luni ale crizei sanitare, iar ulterior în campaniile succesive de vaccinare pentru populația adultă, pentru ca calitatea serviciului public prestat să fie cât mai ridicată”.

În numele grupului de profesioniști, echipa de conducere a Centrului de Sănătate Alicante le-a mulțumit pentru premiul acordat, presupunând un stimulent pentru a continua să lucreze de dragul îmbunătățirii sănătății și calității vieții utilizatorilor. Centrul de Sănătate Alicante este de pe lângă Direcția de Asistență de Vest a Managementului Asistenței de Asistență Primară.

Sursa: Comunitatea Madrid – Profesioniștii de la Centrul de Sănătate Alicante din Fuenlabrada au fost premiați pentru munca depusă în timpul pandemiei