#Madrid –

Comunitatea Madrid participă la cel de-al 82-lea Târg de Carte, cu un pavilion și un program pentru toate publicurile care vizează răspândirea lecturii într-un mod ludic și educativ. Ministrul Culturii, Turismului și Sportului, Marta Rivera de la Cruz, a participat astăzi la ceremonia de deschidere, care a avut loc în Parque de El Retiro din capitală.

Această întâlnire anuală cu cărți este sărbătorită anul acesta sub devizaSuntem știință și litere, și va dura până pe 11 iunie. Activități pentru familii, în special pentru copii, vor fi afișate în spațiul Comunitatea Madrid. Cei peste 6 ani se vor putea îmbarca în atelier Plimbare prin Retiroun itinerar magic și surprinzător prin Parcul propriu-zis, care îmbină narațiunea și ilustrația în după-amieziile de 26 mai și 2 și 9 iunie, fiind necesară înregistrarea prealabilă.

Publicul de tineret va avea ocazia să participe și la întâlnirile cu Inma Rubiales și Alina Not pe 29 mai și pe 2 iunie cu José Ángel Gómez Iglesias, mai cunoscut drept @Defreds, toate cu un succes enorm în ultimii ani și mii de oameni. de urmăritori pe rețelele de socializare.

În același mod și cu intrare liberă până la împlinirea capacitatii, cei prezenți la Târg se vor putea bucura de ateliere. explorează științadestinat tuturor publicurilor, sau spectacolul educativ al clovn si stiinta Clovnific, destinat elevilor din Madrid.

La ei se adaugă mesele rotunde Sustenabilitate și schimbări climaticeși Mâncare cu „s”: sănătoasă și durabilă, și diverse evenimente, precum prezentarea următoarei ediții a concursului literar Getafe Negro, printre multe alte evenimente care completează o ofertă pentru toate gusturile și vârstele.

Înregistrarea pentru activitățile care necesită acest lucru se poate face pe Portalul Cititorului. Pentru a accesa informațiile complete și formularele de înregistrare Click aici.

Considerat cel mai mare eveniment din industria cărții din Spania, cu un aflux de public în ultima ediție de peste 3 milioane de vizitatori și o colecție de peste 10 milioane de euro, evenimentul va avea în acest an 361 de standuri de expozanți la rând, un ofertă care se va apropia de 1.000 de etichete editoriale, 24 de expozanți în zona centrală și patru pavilioane, inclusiv cel al Comunității Madrid.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea participă la cea de-a 82-a ediție a Târgului de Carte de la Madrid cu un pavilion și activități pentru toate publicurile