#Madrid –

Comunitatea Madrid a convocat cea de-a doua ediție a Premiilor Young Entrepreneurship, care va avea o dotare de 100.000 de euro pentru promovarea proiectelor inovatoare și a angajamentului social sau de mediu dezvoltate de madrilenii cu vârste cuprinse între 14 și 30 de ani și deținătorii Cardului de Tineret.

Aceste premii sunt împărțite în două categorii. Inovația va recunoaște acele propuneri care au anticipat cerințele societății, oferind soluții la noi nevoi sau introducând viitoare concepte de afaceri, sectoare de piață, canale și alternative în dezvoltarea lor. La rândul său, Angajamentul Social și/sau de Mediu va recompensa propunerile care au un grad mai mare de incluziune a persoanelor cu dizabilități sau cu risc de excluziune socială și pe cele care țin cont de promovarea egalității între femei și bărbați, precum și precum angajamentul față de îngrijirea și respectarea mediului, printre alte aspecte.

Câștigătorul fiecărei modalități va primi 16.000 de euro, al doilea 12.000, al treilea 10.000, al patrulea 7.000 și al cincilea 5.000, sume pe care le pot folosi pentru a-și realiza proiectele. În plus, toți câștigătorii vor primi o distincție comemorativă.

Juriul va include secretarul general al Federației Ibero-Americane a Tinerilor Antreprenori (FIJE), Antonio Magraner; secretarul general al Confederației Spaniole a Organizațiilor de Afaceri (CEOE), José Alberto González-Ruiz, directorul general al Grupo Salvaje, Fermín Azkue, și directorul general pentru tineret al Comunității Madrid, Nikolay Yordanov.

Cererile pot fi depuse până pe 19 iunie. Toate informațiile legate de procedură, aplicare, furnizare documentație, cerințe și notificări pot fi consultate la adresa acest link.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid anunță Premiile II pentru Tineret Antreprenorial pentru a încuraja proiectele inovatoare