#Madrid –

Comunitatea Madrid a prezentat astăzi cea de-a doua ediție a seriei de concerte Radar Joven, o inițiativă care sprijină muzica emergentă din regiune și care se va desfășura în perioada 17-31 octombrie în 25 de spații ale asociației Madrid en Vivo. La acest eveniment vor participa 60 de trupe și artiști precum Valverdina, Las Dianas, Dulzaro, Las Petunias, Lusillón, Celia Becks, Lisasinson, Nueve Desconocidos, Repion și Amor Líquido, printre alții.

Consilierii Familiei, Tineretului și Afacerilor Sociale, Ana Dávila, și ai Culturii, Turismului și Sportului, Mariano de Paco Serrano, au anunțat în Sala El Sol din capitală programarea acestui angajament al Guvernului regional față de talent și tineri. creație, care va avea loc în locațiile de muzică live din Madrid.

Tânărul Radar Este, de asemenea, recunoașterea întregului sector al industriei noastre muzicale, puternic, de calitate și foarte creativ, care se face în Comunitatea Madrid”, a indicat De Paco Serrano.

La rândul său, ministrul Ana Dávila a evidențiat angajamentul Executivului regional față de tinerii din regiune, „angajându-se să le aducă un set de activități sănătoase și constructive, creând în același timp spații de întâlnire și îmbogățire personală”, a subliniat ea.

Multe dintre aceste inițiative sunt accesate prin Cardul de Tineret, care este deținut în prezent de 575.000 de madrileni, cu vârsta cuprinsă între 14 și 30 de ani. Printre avantajele pe care le oferă se numără prețuri reduse la transport, agrement, antrenament, călătorii, cazare sau concerte.

Radar Joven, reflectare a scenei muzicale emergente

Propunerea extinsă și variată a Tânărul Radar Acesta variază de la rock la pop, inclusiv folclor și muzică urbană. O expoziție care surprinde cu o programare de calitate unde toate tipurile de stiluri și genuri își au locul.

Astfel, în acest an publicul se va putea bucura de Alcalá Norte, Amalia Tal Vez, Amor Líquido, Andrea Buenavista, Anna Ferrer, Baloncesto, Basura, Bechamel, Bloodstein, Boston Babies, Bueno Perdona, Celia Becks, Cives, Colet, Cometa, Dragă Joanne, Dulzaro, Error 97, Eva McBel, Gala Nell, Hazme Caso, Heather, Hermana Furia, La Juventud, La Milagrosa, Lady Banana, Las Dianas, Las Petunias, Laura Katze, Lisasinson, Los Valientes, Lucy Morry și Lusillón. Se alătură și Marenitas, Margielin, María Sánchez, Mariagrep, Muro María, Nadia Sheikh, Nadie Patín, Nine Unknowns, Pablo Leira, Paco Te Quiero, Paloma, Quincalla, Quinto Diario, Radio Palmer, Repion, Restinga, Rococó, Rorro, Shakeitmila, Suko Pyramid, Teo Planell, Teresa Pejenaute, Unsalto, Valverdina, Wide Valley, Yarea și Yavy.

Mai mult, datorită colaborării cu Madrid en Vivo, ceilalți protagoniști ai acestei ediții vor fi aceste 25 de scene din capitală care vor găzdui spectacolele live, revendicându-și importanța în cadrul țesutului cultural și turistic.

Mai multe informații în www.comunidad.madrid/cultura/oferta-cultural-ocio/radar-joven

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid prezintă cea de-a doua ediție a seriei de concerte Radar Joven