#Madrid –

Comunitatea Madrid participă la campania Crucea Roșie din Madrid Așa că pictează un viitor plin de culoare destinată utilizatorilor și lucrătorilor de metrou, care își propune să ajute familiile cu mai puține resurse economice înainte de începerea anului școlar.

Inițiativa de solidaritate poate fi văzută pe suporturile digitale distribuite de rețeaua de metrou Madrid până pe 7 septembrie, precum și pe rețelele de socializare ale companiei, iar călătorii sunt încurajați să-și facă donațiile prin bizuma la numărul de telefon 02910, pe care organizația non-profit îl va transforma în material pentru întoarcerea la școală.

La rândul lor, angajații Metro se vor putea alătura acestui proiect furnizând noi rechizite școlare la diferitele lor centre de lucru, cum ar fi pixuri, creioane, radiere, ascuțitoare de creioane, creioane, creioane colorate, markere și caiete.

În 2016, ultima dată când a fost lansată o campanie cu caracteristici similare, lucrătorii companiei publice metropolitane au contribuit cu peste 2.500 de truse care au fost distribuite în rândul a peste 1.800 de familii asistate de Crucea Roșie din Madrid.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid participă la o campanie de Cruce Roșie pentru a ajuta familiile cu mai puține resurse economice la începutul anului școlar