#Madrid –

Comunitatea Madrid organizează cea de-a XIV-a ediție a Târgului de Angajare pentru Persoane cu Dizabilități, care va avea loc pe 15 și 16 noiembrie în Sala 1 a IFEMA cu intrare gratuită. Acest eveniment va servi drept punct de întâlnire între companiile interesate și profesioniștii care își caută de lucru sau încearcă să-și îmbunătățească locul de muncă și au un anumit tip de dizabilitate fizică, senzorială, mentală sau intelectuală.

Participanții vor avea un punct de informare la intrarea în locație unde li se va pune la dispoziție catalogul-ghid oficial al companiilor participante, precum și locația din cadrul pavilionului. Ei vor putea afla, de asemenea, programul diferitelor ateliere, conferințe și activități planificate pentru a-și extinde abilitățile.

Solicitanții vor putea contacta companiile direct acolo, deși pot face acest lucru în prealabil, atașând CV-urile în Web, care le permite să se înscrie pentru interviuri rapide. Anul trecut, Târgul a reunit peste 5.200 de vizitatori și 70 de companii și a devenit cel mai vechi din Europa cu aceste caracteristici și a fost o referință pentru alte evenimente similare din restul Spaniei.

Executivul regional investește 89 de milioane de euro în politici de ocupare a forței de muncă pentru acest grup, de care beneficiază aproape 19.000 de persoane din regiune. Printre alte măsuri, iese în evidență subvenția de între 40 și 60% din costul salarial pe care companiile își asumă atunci când angajează lucrători cu acest profil.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid organizează al XIV-lea Târg al Ocupării Forței de Muncă pentru Persoane cu Dizabilități ca punct de întâlnire cu companii