#Madrid –

Astăzi, Comunitatea Madrid a iluminat fațada Realei Casa de Correos, sediul Guvernului regional, cu culorile albastru și galben cu ocazia Zilei Drapelului Național al Ucrainei, eveniment care este sărbătorit încă din 2004. În În plus, ministrul Președinției, Justiției și Administrației Locale, Miguel Ángel García Martín, a participat la evenimentul organizat în această dimineață de Ambasada Ucrainei în Spania pentru a comemora același eveniment.

De când a început invazia rusă a Ucrainei, la 24 februarie 2022, guvernul de la Madrid a îngrijit aproape 19.000 de refugiați din această țară, care au ajuns în regiune fugind de război, facilitând procedurile necesare în materie de sănătate, educație, transport și angajare. , printre alții. Toate informațiile legate de planul de integrare pentru acest grup sunt disponibile pe site https://www.comunidad.madrid/servicios/ukraine.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid luminează oficiul poștal regal în albastru și galben pentru a comemora Ziua Drapelului Național al Ucrainei