#Madrid –

Comunitatea Madrid luminează Poșta Regală astăzi și mâine cu culorile roșu și galben ale drapelului spaniol cu ​​ocazia depunerii jurământului Constituției Alteței Sale Regale Prințesa Asturiei, doamna Leonor. Încă din această după-amiază, sediul Președinției Executivului regional a expus deja produsele de patiserie cu stemele Națiunii și ale Comunității Autonome Madrid care decorează clădirea, care este împodobită cu un decor floral extraordinar pentru acest eveniment.

Comunitatea Madrid a instalat două ecrane gigantice, fiecare măsurând 6×4 metri, astfel încât participanții de mâine la Puerta del Sol să poată urmări transmisia de televiziune în direct a acestui eveniment istoric care, pe lângă Congresul Deputaților, va avea loc ulterior. în Palatul Regal. Guvernul regional va livra 15.000 de embleme naționale oamenilor care se adună în piața centrală a capitalei.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid luminează oficiul poștal regal cu steagul Spaniei pentru a sărbători depunerea jurământului Constituției Prințesei