#AlcaladeHenares – În această marți, 31 octombrie, și ca urmare a activității de coordonare desfășurate între Poliția Națională, Poliția Locală din Alcalá de Henares, Protecția Civilă din Alcalá de Henares, Departamentul de Pompieri al Comunității Madrid, Direcția Generală de Patrimoniul Cultural, Subdirecția Generală de Protecție Civilă, Consiliul Local Alcalá, Eparhia Alcalá de Henares și Titanio Estudio, se va desfășura un exercițiu de incendiu la Catedrala Magistrală din Alcalá începând cu ora 10:45, care va genera mult fum, generate artificial.

Brigada Rutieră și Siguranță Rutieră a Poliției Locale Alcalá de Henares, împreună cu Protecția Civilă, au pregătit un Plan de mobilitate și accesibilitatecare stabilește măsurile necesare pentru reglementarea circulației vehiculelor și pietonilor, în vederea promovării siguranței rutiere și a cetățenilor, în timpul exercițiului de incendiu din catedrala Magistrală.

Dispozitivul special de foraj va porni 8:30 dimineața. dmarți, 31 octombrie și va rămâne în vigoare până la ora 13:00. aproximativ în aceeași zi, începând cu acea oră, se vor restabili mișcările circulatorii ale pietonilor și vehiculelor.

Din cauza exercițiului, următoarele străzi și locuri vor suferi impacturi asupra mobilității pietonilor, circulației traficului și parcării.

Plaza de los Santos Ninos. Strada San Juan. Strada Cardenal Cisneros. Strada Victoria. Calle Mayor până la Calle Nueva. Parcarea Bishop’s Peak.

Poliția Locală solicită colaborarea cetățenilor pentru desfășurarea corectă a exercițiului

Poliția Locală solicită colaborare maximă de către vecinii și șoferii afectați de exercițiul de incendiu, sfătuindu-i să respecte în permanență instrucțiunile agenților care se ocupă de reglementarea circulației și diversiuni, care vor indica traseele de urmat în deplasare.

De asemenea, vă mulțumesc anticipat pentru colaborare pentru ca exercițiul să se desfășoare normal.Pentru a face acest lucru, vă rugăm să respectați semnalizarea și regulile stabilite.

Sursa: Consiliul orășenesc Alcalá informează că, marți, Catedrala Magistrală va găzdui un exercițiu de incendiu care va genera…