#Madrid –

Comunitatea Madrid a aprobat o investiție de 3 milioane de euro pentru serviciul de curățare a celor peste 300 de kilometri de linii de metrou și alte zone precum tuneluri, acces la depouri, garaje și locuri de parcare a trenurilor de la capătul liniei.

Noul contract are o durată de patru ani, și include și condiționarea și igienizarea bolților și a luminilor de peron ale stațiilor din întreaga rețea subterană. Toate aceste sarcini vor fi efectuate în același timp pentru a nu afecta orele de funcționare a serviciului.

Pentru ca personalul specializat să efectueze aceste lucrări, circulația trenurilor trebuie întreruptă. Din acest motiv, spectacolele planificate se vor desfășura în mod programat în timpul nopții, între orele 2:00 și 6:00 dimineața.

Toate aceste acțiuni vor fi respectuoase față de mediul înconjurător și gestionarea deșeurilor, folosindu-se utilajele și materialele necesare în funcție de tipul lucrărilor și de amplasarea zonelor de tratat.

Obiectivul este acela de a garanta în continuare niveluri optime de curățenie și de a oferi cea mai înaltă calitate celor peste două milioane de utilizatori ai rețelei de metrou, ceea ce, după cum reiese din datele din cel mai recent studiu de percepție a calității serviciilor de metrou din trimestrul al doilea al acestui an. , ei au evaluat starea unităților lor cu 8,18, depășind 7,86 în 2022, un număr record până în acel moment.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid investește 3 milioane de euro în curățarea celor 300 de kilometri de linii de metrou