#Madrid –

Comunitatea Madrid, împreună cu Consiliul Municipal Madrid, vor instala duminică patru ecrane gigantice în Centrul WiZink pentru a vedea prima finală pe care Spania o joacă într-o Cupă Mondială feminină. Echipa Spaniei va înfrunta Anglia începând cu ora 12:00. Cu o oră înainte vor fi deschise ușile locației, care va avea o capacitate de 6.000 de persoane care vor putea accesa gratuit, prin descărcarea invitațiilor (până la patru de persoană) de pe site-ul www.wizinkcenter.es.

„Este pentru prima dată când Spania ajunge în finala Cupei Mondiale de Fotbal Feminin, când echipa Spaniei poate obține steaua care o va distinge ca campioană mondială”, a remarcat ministrul Culturii, Turismului și Sportului al guvernului regional. Mariano de Paco Serrano. „Ne aflăm, așadar -a adăugat el- în fața unui eveniment unic în care Comunitatea Madrid se alătură Consiliului Local al Capitalei pentru a oferi fanilor posibilitatea de a se întâlni într-un spațiu larg precum Centrul WiZink pentru a sprijini jucătorii Spaniei și, sperăm, , sărbătorim împreună o victorie istorică”.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid va instala ecrane în Centrul WiZink pentru a vedea echipa Spaniei în finala Cupei Mondiale de fotbal feminin de duminică