#Madrid –

Comunitatea Madrid încorporează Universitatea publică Rey Juan Carlos în Programul Interuniversitar pentru seniori cu șase noi seminarii care încep în luna iunie, alăturându-se astfel celor de la Alcalá și Carlos III, care fac deja parte din acest proiect.

Perioada de preînscriere va fi deschisă în perioada 13-24 mai, listele provizorii ale celor admiși începând cu 31 mai. Înscrierile se pot face în perioada 3-6 iunie pe site-ul universității. În această ediție, atelierele propuse abordează teme legate de științe sociale, psihologie, istorie sau artă, printre alte subiecte. Dintre acestea, fiecare student poate alege maximum trei cursuri pe semestru și trebuie să urmeze cel puțin unul într-un alt centru decât școala de origine.

Aceste trei universități publice din regiune își consolidează astfel angajamentul de a oferi participanților o ofertă largă și diversă de materii, cu șase seminarii de excelență și o durată de 10 ore de predare, la care pot participa maximum 50 de studenți și minim 10.

Această inițiativă se adresează persoanelor cu vârsta peste 55 de ani, rezidenți ai regiunii, care au studiat programul Universitatea Senior în unele centre publice din regiune. Obiectivul său este de a menține acest segment de populație activ din punct de vedere intelectual, promovând dezvoltarea personală și participarea socială a acestora.

In acest legătură Puteți obține mai multe informații despre ofertele de curs pentru primul semestru și despre cum să vă preînregistrați.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid încorporează Regele Juan Carlos în Programul Interuniversitar pentru seniori