#Madrid –

Consiliul de conducere al Comunității Madrid a autorizat săptămâna aceasta contractul pentru serviciul de transport al studenților care participă la institutele care promovează activitatea fizică și sportul, programele Madrid Comunidad Deportiva și Activa tucapacity. Investiția Executivului regional se ridică la 765.229,52 euro pentru perioada 2024 – 2026.

Traseele planificate, maxim 1.320, vor fi realizate ținând cont de activitățile și de programul de testare, și se estimează că în jur de 66.000 de tineri vor beneficia de această inițiativă a Ministerului Culturii, Turismului și Sportului de garantare a accesului pentru elevii la diferite locații în timp util.

Programul Institute de promovare a activității fizice și sportului contribuie la practicarea sa în rândul elevilor din Învățământul Secundar în mod regulat și continuu ca un obicei de viață sănătos. Federațiile sportive din regiune predau activitățile în diferite școli din regiune.

La rândul ei, Comunitatea Sportiva din Madrid Încurajează practicarea acelor discipline care au mai puțină implementare în mediul școlar, atât în ​​rândul elevilor din Învățământul Primar, cât și al Liceului. ȘI Activează-ți Capacitatea Acesta are ca scop diseminarea și promovarea activității fizice în rândul școlarilor care prezintă un anumit tip de dizabilitate, fie că este fizică, psihică sau senzorială, în centrele lor de învățământ respective.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid garantează transportul elevilor din ciclul primar și secundar care participă la activități sportive programate