#Madrid –

Comunitatea Madrid va extinde oferta de transport în comun vineri viitoare, 14 iulie, pentru a garanta circulația celor care participă la concertul Harry Styles din New Mad Cool Space, din cartierul Villaverde din Madrid.

În ceea ce privește Metroul, serviciul Liniei 3 va fi mărit între stațiile Villaverde Alto și Sol, cu opriri în Legazpi și Embajadores, de la 23:00 la 2:30 a.m. De asemenea, se va dubla numărul de trenuri în circulație care vor trece cu o frecvență cuprinsă între 4 și 5 minute.

În mod similar, pe Linia 12 (Metrosur) circulația trenurilor va crește cu 25% de la ora 17:30 până la sfârșitul spectacolului.

În ceea ce privește întărirea autobuzelor, Ministerul Locuințelor, Transporturilor și Infrastructurii, prin Consorțiul Regional de Transport din Madrid, va oferi un serviciu special între Gran Vía de Villaverde și Atocha cu o oprire intermediară în vecinătatea Plaza de Legazpi doar pentru predarea pasagerilor. Frecvența acestui serviciu va fi între 4 și 6 minute.

De asemenea, liniile interurbane 443, 447 și 448, care circulă în jurul locației concertului, vor fi pregătite pentru a consolida serviciul dacă cererea va recomanda acest lucru.

Este un dispozitiv asemănător celui stabilit weekend-ul trecut pentru celebrarea festivalului de muzică Mad Cool.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid extinde serviciul de transport public pentru a garanta accesul la concertul Harry Styles