#Madrid –

Comunitatea Madrid a creat o aplicație pentru smartphone-uri cu sistem Android cu scopul de a facilita procedurile cetățenilor la Oficiile pentru Ocuparea Forței de Muncă, astfel încât aceștia să își poată desfășura procedurile cu ușurință și în siguranță.

Cu acest nou aplicația, scopul este lansarea unui canal mai apropiat pentru toți acei madrileni care sunt în căutarea unui loc de muncă sau sunt interesați să-și îmbunătățească pregătirea profesională. Printr-o interfață modernă și accesibilă, va permite oricui deține un telefon mobil să economisească timp și deplasări în gestionarea revendicării, atât pentru a o reînnoi, cât și pentru a solicita un duplicat al acesteia.

Astfel, un cont poate fi creat direct din aplicație prin furnizarea datelor cetățeanului și urmând pașii indicați în aceasta sau, dacă sunt deja înregistrați în Biroul Virtual de Angajare al guvernului regional, utilizați același nume de utilizator și parolă.

La fel, vor avea acces la întreaga ofertă de cursuri care se predau cu un motor de căutare complet, unde pot găsi activități, personal sau pe net, după locație, specialitate sau domeniu profesional sau familie, printre alte criterii. De asemenea, vă va permite să descărcați fișiere PDF pentru a extinde informațiile și a vă înregistra pentru cel care vă interesează.

Această aplicație va încorpora de-a lungul timpului noi opțiuni, care vor permite emiterea de rapoarte personalizate, consultarea ofertelor de muncă sau activarea cererii, printre alte funcționalități, și se înscrie într-o strategie ambițioasă de digitalizare a Serviciului Public de Ocupare în acest mandat, care include măsuri precum încorporare a WhatsApp pentru a informa locuitorii din Madrid care îl autorizează despre oportunitățile de angajare și formare.

Cel nou aplicația Acesta poate fi descărcat pe telefoanele cu sistem Android prin intermediul magazinului său oficial și se lucrează la versiunea pentru telefoane mobile cu iOS, care va fi disponibilă în curând.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid creează o aplicație pentru a facilita procedurile cetățenilor la birourile de ocupare a forței de muncă