#Madrid –

Ministrul digitalizării din Comunitatea Madrid, Miguel López-Valverde, a subliniat astăzi importanța promovării cunoștințelor științifice și tehnice ca bază pentru consolidarea unei societăți competitive și de ultimă oră. În timpul vizitei sale la Fundația madri+d pentru Cunoaștere, López-Valverde s-a întâlnit cu directorul acesteia, Federico Morán, pentru a afla direct despre activitatea acesteia și munca în care este cufundată această entitate în materie de digitalizare.

În cadrul întâlnirii, López-Valverde a subliniat necesitatea sprijinirii activității antreprenoriale bazate pe tehnologie ca suport pentru o economie de ultimă generație. Ministerul și Fundația madri+d lucrează împreună la diferite proiecte pentru a consolida colaborarea public-privată în domeniul tehnologic și a disemina programe europene care vizează promovarea transformării digitale.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid evidențiază promovarea cunoștințelor științifice și tehnice ca bază pentru consolidarea unei societăți competitive