Câteva sute de persoane au fost înşelate, aseară, cu bilete false la concertul artistei Lady Gaga, care a cântat la Sala Sporturilor din Madrid în faţa a 15 mii de oameni, după ce a mai avut un concert la Barcelona.

Mai multe persoane, câteva sute sau chiar 4000, potrivit presei spaniole, au descoperit aseară la Madrid că biletele pentru care plătiseră între 80 şi 140 de euro erau false. Potrivit declaraţiilor făcute de persoanele afectate, biletele fuseseră achiziţionate pe internet. Din cauza protestelor celor care au fost nevoiţi să piardă ocazia de a o vedea pe Lady Gaga pe viu, la Madrid, forţele de ordine au fost nevoite să intervină pentru a calma spiritele.

Aflată pentru prima dată în Spania, într-un turneu, cea mai aclamată artistă a momentului, Lady Gaga, a avut şi câteva solicitări speciale printre care se numără buteliile de oxigen, mierea, multe bauturi racoritoare si multă mâncare. La acest turneu, artista amnericană a interzis accesul camerelor de luat vederi ale televiziunilor, iar caravana Monster Ball Tour, aşa cum se numeşte turneul este formată din 13 autobuze şi 30 de camioane.