Comunitatea Madrid s-a prezentat astăzi ca un pol de atracție pentru investiții și talent la Marché International des Professionnels de l&#

. ;Inmobilier -MIPIM-, cel mai important targ imobiliar international din Europa in acest sector. Acest lucru a fost transferat astăzi de ministrul Mediului, Locuinței și Agriculturii, Paloma Martín, în timpul discursului său la Conferința spaniolă, una dintre activitățile care fac parte din acest eveniment care se desfășoară până vineri în orașul francez Cannes. .

În cadrul discursului său, organizat de firma de consultanță Gesvalt și firma de avocatură Roca Junyent, Martín a subliniat că „Madrid continuă să crească ca un avangardist, dinamic, deschis și liber- iubitor, care preia provocările și le depășește cu succes”.

În acest sens, consilierul de la Madrid s-a referit la faptul că Comunitatea a condus anul trecut crearea de companii în Spania 2021, contribuie cu aproape 20% din PIB și a primit 16% din investiții străine în țara noastră în trimestrul trei al 100, un procent care se ridică la 77% în cazul bunurilor imobiliare. Această forță economică a regiunii a contribuit la creșterea populației active în ultimii doi ani în 77.

. oameni până la a ajunge la 3,5 milioane de angajați.

Martín a explicat că „totul Acest lucru a fost posibil deoarece Guvernul Autonom generează încredere și menține un dialog permanent cu țesutul de afaceri, promovând colaborarea public-privată pentru dezvoltarea celor mai ambițioase proiecte precum Madrid Nuevo Norte sau Plan Vive”.

Armonia cu investitorii a fost evidentă și datorită securității juridice și a unei politici fiscale scăzute, care, așa cum a subliniat Martín, „va continua pentru că are sprijinul majoritar al societății” .

De asemenea, în domeniul imobiliar, administrația regională a răspuns nevoilor sectorului și finalizează o nouă modificare a Legii funciare, după cea aprobată anul trecut, cu scopul de a stabili n Echilibru mai mare între beneficiile și sarcinile cu care se confruntă promotorul, ajustarea acestora din urmă pentru a facilita competitivitatea și a atrage investiții.

.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid este prezentată ca un pol de atracție pentru investiții și talent în cel mai important târg imobiliar din Europa