#Madrid –

Comunitatea Madrid a adăugat un total de 79.294 de utilizatori Youth Card până acum în 2023, ceea ce reprezintă o medie de 11.000 de noi înregistrări în fiecare lună. În prezent, există 591.344 deținători ai acestui document gratuit, care este deținut de 47% din populația tânără din Madrid. Aceste date arată o creștere de 5,2% față de 2022 și reflectă cererea în creștere pentru acest serviciu.

Cea mai populară modalitate prin care acest segment al populației îl solicită este opțiunea pe netcu peste 14.000 de solicitări -dublând numărul celor făcute în 2022-, urmată de modalitatea față în față, în principal în biroul de tineret situat în Moncloa.

Comunitatea Madrid a crescut cu 40 numărul de companii colaboratoare pentru a ajunge la 970 unde utilizatorii acestui serviciu pot obține reduceri semnificative și oferte speciale pentru locuri atât de emblematice din regiune precum Parcul de distracții, Parcul Warner sau Faunia, posibilitatea de a participa la sport. evenimente, premiere cinematografice sau muzicale, printre altele. Cardul de Tineret are beneficii importante si in ceea ce priveste transportul si cateringul.

În ceea ce privește rețelele sociale, toate canalele au cunoscut o creștere a numărului de utilizatori și a interacțiunii, cu o comunitate de urmăritori formată din peste 92.000 de utilizatori, fiind instagram canalul care a crescut cel mai mult, depășind 31.200. Ca noutate, crearea în acest an 2023 a unui buletin informativ lunar care are peste 273.000 de abonați și o rată de deschidere de 50%.

Cardul de Tineret al Comunității Madrid poate fi procesat electronic sau personal la întreaga rețea de sucursale Caixabank din regiune, în aplicația Imagin; în cele două birouri pentru tineret Moncloa și General Díaz Porlier, Centrul European de Documentare, în 4 cămine regionale pentru tineret și în cele 66 de puncte municipale. Toate informațiile despre avantajele acestui titlu pot fi consultate pe web https://carnejovenmadrid.com/ .

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid adaugă 11.000 de noi utilizatori pe lună ai Cardului de tineret în primele șapte luni ale anului 2023