Joi, 15/10, la ora 20.00 CET (21.00 ora RO) are loc prima ediție (online) a Cercului Donatorilor din Barcelona. Cercul este o inițiativă ce facilitează sprijinul diasporei pentru proiectele care accelerează dezvoltarea și progresul României europene și face parte dintr-o rețea de cercuri similare inspirate de The Funding Network din Marea Britanie.

Acum susținem 3 inițiative:

  • Proiectul VotCorect al Expert Forum de monitorizare independentă a alegerilor parlamentare din decembrie;

  • Un Fond al Scaunelor Rulante pentru persoanele cu dizabilități locomotorii operat de Motivation Romania.

  • Un documentar – radiografie a sistemului de sănătate după 30 de ani, a responsabilităților pentru starea de fapt și a felului în care sunt folosite resursele ce-i sunt alocate, realizat de Recorder;

Evenimentul va include prezentările celor 3 proiecte de către organizațiile promovate și sesiuni de întrebări și răspunsuri. Din cauza restricțiilor impuse de pandemia COVID19 organizăm această primă ediție online, asemeni altor evenimente TFN, prin platforma Crowdcast.

Donațiile pot fi făcute în direct în timpul evenimentului și/sau anterior, pentru cei nu pot participa, la Pagina GoFundMe deja deschisă a evenimentului. Mai multe detalii despre fiecare proiect și noutăți sunt disponibile pe pagina Cercului Donatorilor. Apreciem și confirmarea participării pe Eventbrite sau Facebook.

Acest proiect e derulat în parteneriat cu GRASP Milano .