tudorgheorgheUltimul concert al artistului român Tudor Gheorghe organizat la Getafe a fost o bucurie pentru cei aproape 420 de români care s-au adunat să-l asculte la Conservatorul de Muzică din localitate.

Spectatorii au trăit fiecare melodie a artistului în felul său. Unii au plâns, alţii au ascultat cu capul plecat în mâini, iar alţii au cântat alături de Tudor Gheorghe. „El este un actor care ne stoarce inimile cu fiecare cântec. Românii au ascultat melodiile cântate de el şi care erau selectate din aproape toate zonele României„, ne-a spus Valentin Potrivitu, preşedintele asociaţiei Casa de Rumania din Getafe, co-organizator al evenimentului împreună cu Asoiaţia Rumania şi cu Fedrom.

La concert au participat şi Alteţele Sale Regale Principesa Margareta şi Principele Radu al României, care au primit o placa de membri de onoare ai Asociaţiei Casa de Rumania din Getafe. Din partea primăriei Getafe a participat şi consiliera de Educaţie şi Participare Cetăţenească, Carmen Duque şi consilierul de Sport şi Dezvoltare, Ángel Bustos.