Dacă în urmă cu puţin timp Celine Dion era disperată să rămână însărcinată din nou, iată că de această dată cunoscuta cântăreaţă aşteaptă gemeni. Informaţia a fost lansată chiar de soţul solistei, René Angelil, care a precizat într-un interviu, acordat revistei People, că Celine, la cei 42 de ani ai săi, are o sarcină „dublă” după fertilizarea in vitro.

La 3 luni şi jumătate de când a rămas însărcinată, Celine şi René au aflat că vor avea gemeni. „Suntem încântaţi. Celine nu-şi dorea decât ca această sarcină să fie sănătoasă. Ea aştepta un bebeluş, dar acum avem dublă binecuvântare„, spune René Angelil, soţul şi reprezentantul cântăreţei canadiene, care a a avut până acum 6 încercări nereuşite de fertilizare in vitro.

Peste o lună, perechea speră să poată afla şi sexul bebeluşilor. Cei doi au un băiat de 9 care a fost şi el conceput în urma unei fertilizări in vitro. Celine Dion este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din lume şi posesoarea a 5 premii Grammy şi cu 200 de milioane de albume vândute.