Dacă anii trecuţi titulatura de cea mai sexy din lume a revenit actriţelor Charlize Theron, Angelina Jolie şi Scarlett Johansson, anul 2014 este al spaniolei Penélope Cruz. Revista pentru bărbaţi Esquire, cu peste 2 milioane de cititori, o prezintă pe câştigatoarea Oscarului (pentru rol secundar în filmul Vicki Cristina Barcelona – 2008) ca pe o „frumuseţe imposibilă”, care nu se simte nicidecum ca cea mai sexy din lume, ci ca o mamă care nu doarme suficient: are doi copii, un băieţel de 3 ani şi o fetiţă de un an!

{loadposition related}Fotografiile în diverse ipostaze – îmbrăcată sumar sau în costum de baie – sunt însoţite de un interviu cu actriţa, realizat în vara acestui an, la Madrid. Nu vorbeşte prea mult despre viaţa de familie, nici despre relaţia cu Javier Bardem, soţul ei, pe care l-a cunoscut când avea doar 17 ani, la filmul Jamón, Jamón, de Bigas Luna. Afirmă, totuşi, că familia este totul pentru ea, motivul pentru care cariera a rămas pe un plan secundar. La fel de rezervată este şi în privinţa ultimei sale participări la filmul spaniol pe care îl şi produce Ma Ma, de Julio Medem, cu Luis Tosar ca partener, unde are unul din cele mai puternice roluri din carieră.
În prezent, cea mai sexy femeie din lume, născută în Alcobendas în 28 aprilie 1974, lucrează la filmul Grimsby, cu Sascha Baron Cohen.

{loadposition publi-in-article}{jathumbnail off}