A treia ediție a bursei locurilor de muncă din Coslada, Emplea Coslada, are loc miercuri, 27 martie, la Teatro Municipal din oraș.

Principalul obiectiv al evenimentului, care este gratuit, este integrarea pe piața muncii a celor care se află în căutarea unui loc de muncă, dar și încurajarea inițiativelor de afaceri și a relațiilor între firmele din zona de est a regiunii Madrid, precizează Primăria Coslada, organizator principal.

Bursa locurilor de muncă din Coslada este destinată profesioniștilor și companiilor din toate domeniile, precum și tinerilor liceeni, elevilor de școală profesională, studenților și persoanelor care își caută un loc de muncă.

Emplea Coslada are loc între orele 9:30 și 14:40 și găzduiește, între altele un atelier de Motivare și Marcă Personală pentru companii, organizat de Asociația Întreprinzătorilor din Corredor del Henares, AEDHE.
Asociația anunță că atelierul se adresează întreprinzătorilor și persoanelor aflate în căutare activă a unui loc de muncă.

De asemenea, bursa locurilor de muncă Emplea Coslada mai cuprinde un atelier de Inovare și Afaceri și acordarea premiilor Ideas Empresariales și Empresas Sostenibles.


Potrivit consilierului local pentru Dezvoltare Economică, Locuri de Muncă  și Comerț, Manuel Marín, firmele participante pot găsi la această bursă a locurilor de muncă personal calificat pentru ocuparea posturilor vacante și, în același timp, au ocazia să ia legătura cu alte companii prin contactul direct în cadrul evenimentului.

Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul http://www.empleacoslada.es.