logistica nelutu moise2
Cunoscuta firmă de transport pachete Logistica Trans Rom Neluțu Moise a stabilit prețul de 1,5 euro pe kilogram pentru toate pachetele aduse din România către Spania.

Același tarif se aplică și pentru pachetele trimise din Spania către România, cu o greutate minimă de 20 de kilograme.


De asemenea, Logistica Trans Rom Neluțu Moise oferă pe ruta România – Spania transport frigorific pentru toate produsele alimentare trimise de acasă.


Toate mașinile noastre care vin din România sunt dotate cu instalații frigorifice și, pe lânga aceasta, firma noastră deține autorizații speciale pentru transportul de produse alimentare tradiționale pe care le așteaptă clienții noștri de la rudele din țară”, ne-a declarat Mihai Roth, responsabil de comunicare în cadrul firmei de pachete Logistica Trans Rom Neluțu Moise.


În ultimele luni, transportul pachetelor oferit de Logistica Trans Rom către România a fost îmbunătățit și prin faptul că la București se oferă livrarea la domiciliu pentru un preț modic.

 

Această facilitate este un serviciu în plus pe care dorim să-l oferim clienților noștri care vor să trimită pachetele la o adresă din București, chiar dacă menținem orarul și livrările obișnuite”, ne-a mai spus Mihai Roth.


Logistica Trans Rom „Neluțu Moise” a împlinit 16 ani de activitate în Spania și este una dintre cele mai respectate firme de transport pachete din peninsulă, datorită serviciilor ireproșabile și atenției pe care o acordă fiecărui client.


Pentru mai multe informații despre serviciile de transport pachete oferite de Logistica Trans Rom accesați pagina wen www.logisticanelutumoise.eu sau tel: (+34) 639 061 711 / (+34) 669 906 200.