Institutul pentru Tineret din Aragon oferă 700 de locuri la cursurile de ski din această iarnă. Cursurile vor avea costuri reduse pentru cei care deţin carnetul JOVEN şi vor putea participa la acestea în staţiunile Astún, Valdelinares, Formigal şi Cerler. Prin intermediul Biroului pentru Tinerii Europeni (Oficina del Carné Joven Europeo), Institutul Aragones pentru Tineret va organiza în lunile februarie şi martie, în principalele staţiuni de ski din regiune, cursuri destinate tinerilor.

Cursurile care vor avea loc în Valdelinares, Formigal, Cerler şi Astún, vor avea o reducere de 45 % pentru posesorii carnetului „Carné Joven„. De exemplu în Astún se vor organiza cursuri de o săptămână (31.01 – 5.02, 21 -26.02 şi 7 – 12.03), cu un preţ de 390 de euro pentru ski alpin şi 399 de euro pentru cursuri de snowboard (299 de euro şi respectiv 315 pentru cei care au Carné Joven).

La toate cursurile închirierea materialului de ski este opţională, iar preţurile oscilează între 36 şi 72 de euro pentru cursurile de o săptămână şi între 20 şi 55 de euro pentru cele de sfârşit de săptămână. De asemenea, toate cursurile includ bonuri (forfait) pentru urcarea cu „remontes”, două ore de curs pe zi, asigurare în caz de accidente, deplasarea asigurată la pistă, cazare şi transport cu autocarele de la principalele oraşe din Aragon.

Înscrierile se pot face în limita locurilor disponibile la telefonul 976 71 68 56 şi prin email la info@carnejoven.es. Programul este adresat tinerilor cu vârste de până la 30 de ani, cu prelungire până la 35 în funcţie de zona de rezidenţă. Campania a fost iniţiată acum 16 ani şi până acum au participat peste 15 mii de tineri.