#Torrejon – • Sărbătorile au început vinerea trecută cu proclamarea de către primarul, Alejandro Navarro Prieto, un omagiu emoționant adus celei mai în vârstă persoană din cartier, Fredesvinda Ballesteros, în vârstă de 101 ani, și spectacole ale grupului de dans Z-Dance Project și Rondalla.

• În plus, încă o dată în acest an a avut loc o expoziție de lucrări realizate în asociație de artiști din cartier care pot fi văzute la sediul asociației, situat pe strada Arroyo numărul 3. Cartierul Verde și-a sărbătorit festivitățile tradiționale în acest weekend cu un amplu program de activități care a început vinerea trecută cu proclamarea de către primarul, Alejandro Navarro Prieto, un omagiu emoționant adus celei mai în vârstă persoană din cartier, Fredesvinda Ballesteros, în vârstă de 101 de ani, alături de care a comunicat printr-un videoclip înregistrat de fiul său, și prin spectacolele grupului de dans Z-Dance Project și La Rondalla. În plus, încă de un an are loc o expoziție de lucrări realizate în asociație de artiști din cartier care pot fi văzute la sediul asociației, situat pe strada Arroyo nr. 3.

Torrejón de Ardoz, 11 septembrie 2018. Sâmbătă activitățile au început foarte devreme cu degustarea de ciocolată cu bastoane, care a servit pentru a câștiga putere pentru maratonul de concursuri și competiții care anul acesta a sărbătorit cea de-a 25-a aniversare, după care au urmat giganții și încăpăţânat. Dimineața s-a încheiat cu degustarea gratuită de paella tradițională și limonadă. După-amiaza, evenimentele au continuat cu concursul de costume, spectacole ale grupului SwingG de la „Caja del Arte”, Școala Deseos Danza și „Dansez cu noi”. În cele din urmă, a avut loc o tombolă pentru o șuncă.

Duminica, alergarea copiilor pe strazile cartierului si prezentarea trofeelor ​​de la concursuri de sambata, pun finalul acestor festivitati traditionale intr-un cartier in care vecinii sai sunt cunoscuti pentru apropierea si prietenia lor. Mai mult, a indicat primarul, Alejandro Navarro Prieto, „este un cartier foarte draguț și primitor, care s-a îmbunătățit foarte mult în ultimii ani și pe care, în măsura posibilităților noastre, vom continua să ne îmbunătățim împreună”.

Sursa: Cartierul Verde și-a sărbătorit festivitățile tradiționale în acest weekend cu numeroase activități, inclusiv un omagiu adus p…