Primarul orașului Alcalá de Henares, Javier Rodríguez Palacios, l-a primit astăzi pe Luis Planas, ministrul Agriculturii, Pescuitului și Alimentației al Guvernului Spaniei, la Consiliul Local Complutense.

În timpul vizita , Planas și Rodríguez Palacios au făcut declarații în presă.

Primarul i-a mulțumit ministrului pentru vizita sa în oraș și a declarat că „ istoria agriculturii spaniole trece prin Alcalá de Henares, cu ferma Encín și acel centru experimental care a fost un punct de referință la începutul secolului al XX-lea și care păstrează încă două urme importante, precum rezervația fitogenetică de semințe INIA, situată lângă Encín, și Grădina Botanică Regală. al Universității din Alcalá, care are și acel aspect de conservare a biodiversității”

Ministrul i-a salutat pe viceprimarii Miguel Ángel Lezcano, Alberto Blázquez, Diana Díaz del Pozo și Teresa Obiol, precum și consilierii Ma Nuel Lafront, José Alberto González Reyes și Teresa López Hervás, în sala Consiliului Administrației Locale. Ulterior, a semnat Cartea de Onoare a orașului Alcalá de Henares în prezența primarului și a primului viceprimar.

Sursa: Primarul îl primește pe ministrul Agriculturii, Pescuitului și Alimentației, Luis Planas, în vizita la Alcalá de Henares