#AlcaladeHenares – Mâine se deschide publicului o nouă expoziție la Casa Interviurilor. Este vorba despre „Posturi. Un oraș de privit”, și este propunerea cu care CCOO del Henares a contribuit la comemorarea celei de-a 25-a aniversări de la declararea orașului Alcalá de Henares ca oraș al Patrimoniului Mondial.

Expoziția, care poate fi vizitată gratuit în perioada 7 – 24 septembrie, de luni până sâmbătă de la 10:00 la 14:00 și de la 16:00 la 19:00 și duminica de la 10:00 la 15:00: 00 p.m. , face parte din proiectele prezentate de diferite entități din orașul nostru și este inclusă în programarea specială pe care, ca urmare a celei de-a 25-a aniversări de la Declarația Orașului Patrimoniului Mondial, Consiliul Local o desfășoară pe parcursul anului 2023.

Concret, această expoziție prezintă o selecție de lucrări premiate în cadrul Concursului de pictură rapidă în aer liber care, cu motto-ul „Alcalá, Patrimoniu Mondial”, organizat de CCOO del Henares din anul 2000. Concursul invită artiștii să participe la această frumoasă inițiativă deschisă tuturor. tehnici multiple, cu marele merit adăugat de a-și rezolva lucrările în decursul unei zile, în vederea trecătorilor și a turiștilor. Concursul a avut întotdeauna colaborarea Consiliului Local și sponsorizarea entităților, companiilor și afacerilor din Regiune.

Următoarea ediție va avea loc pe 1 octombrie, așa că, de la Unión Comarcal Henares, artiști locali sau de oriunde, majori, sunt invitați să ia parte la această frumoasă inițiativă deschisă mai multor tehnici. Înscrierile la concurs și sigilarea pânzelor se vor face duminică, 1 octombrie, la CCOO Henares Vía Complutense, 19, de la 9:00 la 12:00.

Concursul se desfășoară în centrul istoric pe parcursul unei zile. După-amiaza este creată o expoziție efemeră în care un juriu evaluează lucrările. Publicul prezent participă și cu votul său și în aceeași zi se decernează premiile într-un eveniment public în aer liber. Anul acesta va fi în Plaza Rodríguez Marín, lângă Capela Oidor.

Sursa: Casa Interviurilor găzduiește o nouă expoziție de pictură propusă de CCOO del Henares