#AlcaladeHenares – Departamentul pentru Familie, Copii și Tineret a raportat că, la inițiativa Centrului de Formare, Resurse și Activități (FRAC) și organizat de Juve Travel Club, a fost planificată o excursie în Sierra Norte a Comunității Madrid. .

Propunerea se adresează tinerilor între 18 și 32 de ani și va avea loc în perioada 28 și 29 octombrie. Acesta va consta în descoperirea unui mediu unic și unul dintre cele mai bine conservate din Comunitatea Madrid și include turul lacului de acumulare Pinilla cu bicicleta, sărituri pe tiroliană în orașul Lozoya, intrarea în Mănăstirea El Paular pentru a afla despre istoria sa. mâna unui călugăr benedictin sau urcă Peñalara, cel mai înalt vârf din provincie, în Parcul Național Sierra de Guadarrama.

Tinerii se vor caza la hostelul „Los Batanes” în inima naturii și înconjurat de mai multe locuri de interes, pe care le vor putea vizita și cum ar fi Pădurea finlandeză, bazinele naturale din Las Presillas sau Giner de los. Ríos arboretum, printre altele.

Consilierul pentru Familie, Copii și Tineret, Pilar Cruz, a asigurat că călătoria „Este o experiență în care tinerii între 18 și 32 de ani se vor putea bucura de diferite activități cu alți tineri care împărtășesc aceleași interese și vor avea, de asemenea, cunoștințe personale.”

Prețul excursiei este de 60 de euro și include transport, asigurare, cazare și pensiune completă la căminul de tineret „Los Batanes” (două mese, o cină și un mic dejun), tur cu bicicletă ghidat la lacul Pinilla, intrarea în parcul de frânghii Lozoya și tiroliană, tur ghidat la Mănăstirea El Paular și instructor de excursie.

Pentru a primi informații mai detaliate sau pentru a se înscrie, persoanele interesate trebuie să contacteze Casa de la Juventud (Avda. Virgen del Val, 2), telefonic la 91 889 66 12 sau prin e-mail la fracrecusos@ayto-alcaladehenares.es.

Sursa: Juventud propune o excursie în Sierra Norte din Madrid, care include excursii cu bicicleta, tiroliană și explorarea…