#AlcaladeHenares – Aplicația EasyPark poate fi folosită începând cu 1 martie pentru a parca în zona albastră de parcare reglementată a orașului pentru a facilita parcarea rezidenților. EasyPark se alătură ElParking, care funcționează în Alcalá de Henares din 2018.

Aplicația Easypark, cu prezență în Madrid și în alte orașe, a cerut Consiliului Local Alcalá de Henares posibilitatea de a funcționa în oraș. După mai multe întâlniri, s-a convenit încorporarea acestei aplicații. Astfel, după îndeplinirea cerințelor tehnice și îndeplinirea cerințelor contractuale cuvenite, aplicația a început să funcționeze pe 1 martie.

Pentru încorporarea unei noi aplicații este necesară respectarea unei serii de condiții tehnice și a acordului contractual cu operatorul serviciului de supraveghere a parcărilor reglementate, care este garantul colectării și respectării condițiilor stabilite prin ordonanțe.

În acest fel, cu condiția consimțământului Consiliului Local, se pot formaliza contracte între operator și furnizorul de aplicații (unde sunt stabilite costuri de operare, garanții pentru colectare, condiții tehnice de funcționare etc.).

Sursa: Consiliul Local informează: Aplicația Easypark poate fi folosită de la 1 martie pentru achitarea zonei de parcare albastră