Urologul Enrique Lledó și cardiologul Esteban González Torrecilla

Enrique Lledó García, șeful Secția de Urologie și Andrologie Reconstructivă Funcțională a Serviciului de Urologie și Esteban González Torrecilla, medic asistent al Serviciului de Cardiologie, au obținut posturi legate de Spitalul General Universitario Gregorio Marañón ca profesori titulari de Medicină la Universitatea Complutense din Madrid, după cursul corespunzător. concursuri. Ambii au avut acreditare ca profesor universitar de către Agenția Națională pentru Calitate și Acreditare (ANECA).

Spitalul General Universitario Gregorio Marañón își întărește vocația didactică cu două noi posturi pentru profesori titulari în Facultatea de Medicină a UCM, în domeniile Urologie și Cardiologie.

Enrique Lledó García are o diplomă în Medicină și Chirurgie de la Universitatea din Barcelona și un doctorat în Medicină și Chirurgie de la Universitatea Complutense cu Premiu Extraordinar. S-a specializat în Urologie la Spitalul Gregorio Marañón și și-a finalizat pregătirea la Departamentul de Chirurgie de la Universitatea din Minnesota. De asemenea, a finalizat subspecializarea în Chirurgie Reconstructivă Uretrală la Universitatea din Arezzo. În prezent este șeful Secției de Urologie și Andrologie Reconstructivă Funcțională a Serviciului de Urologie Marañón.

Lledó este investigator principal a mai multor proiecte FIS și autor sau coautor a mai mult de 150 publicații și editor al mai multor manuale. A deținut funcții de responsabilitate în diferite societăți științifice și în prezent este responsabil pentru Secția de Transplant Renal a Asociației Europene de Urologie. În plus, el conduce Grupul de Transplant Renal Experimental al Institutului de Cercetare Biomedicală Gregorio Marañón. Enrique Lledó a fost premiat de Asociația Americană de Urologie și Societatea Americană de Chirurgii de Transplant pentru mai multe lucrări de cercetare.

Esteban González Torrecilla este doctor în medicină la Universitatea Autonomă din Madrid și și-a terminat rezidențiatul în cardiologie la Fundația Jiménez Diaz. După doi ani de pregătire în electrofiziologie cardiacă, a devenit membru al personalului Marañón. Din 1999 face parte din Serviciul de Cardiologie al Spitalului General Universitario Gregorio Marañón, dedicat aritmologiei cardiace din ( 280.

Profesor asociat de Științe ale Sănătății la Universitatea Complutense din Madrid din 1999, este autor/coautor al 150 articole naționale (44) și internațional (113) și a 1999 comunicările către congrese, 74 dintre ele internaționale. Profesor obișnuit în aproximativ 45 cursuri de formare destinate în primul rând rezidenților specialității.