#AlcaladeHenares – El Clubul de Turism al Departamentului Tineret propune o ieșire pentru luna iulie viitor la Bilbao, cu un total de 28 de locuri.

Propunerea se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 32 de ani și constă într-o excursie într-unul dintre cele mai dinamice și avangardiste orașe din țară: Bilbao, pe 14, 15 și 16 iulie la un preț de 95 de euro.

Pe lângă descoperirea orașului, cunoașterea muzeului Guggenheim sau mersul pe plaja Górliz, una dintre cele mai bune de pe coasta Biscaya, vei vizita podul suspendat Vizcaya, declarat Patrimoniu Mondial de UNESCO.

Încă o dată, oferta de deplasări a Departamentului de Tineret afectează educația patrimonială, conștientizarea față de îngrijirea patrimoniului, prin activități care să conducă la cunoașterea și bucuria acestora.

Pentru a primi mai multe informații și a formaliza înregistrarea, cei interesați trebuie să contacteze FRAC, la Casa de la Juventud de Alcalá de Henares (Avenida Virgen del Val, 2), prin e-mail la fracrecursos@ayto-alcaladehenares.es sau la telefon la 91 889 66 12.

Sursa: Clubul de călătorii „La Juve” propune o excursie de 3 zile la Bilbao în luna iulie