#Madrid –

ANUL ACEST, 15 PROFESIONISTI DIN 8 SPECIALITATI SI-A FINALIZAT FORMAREA

Spitalul Universitar Henares a sărbătorit tradiționala ceremonie de rămas bun pentru rezidenții în formare. Un total de 15 specialiști interni rezidenți s-au întâlnit împreună cu tutori și colegi din serviciile de îngrijire într-o întâlnire emoționantă în care au fost mulțumiți pentru munca și implicarea lor în acești ani de pregătire și profesionalism în acest spital public din Comunitatea Madrid.

La eveniment au fost prezenți membrii echipei de conducere a Spitalului, care le-au mulțumit rezidenților pentru toți anii de dăruire și efort depusi la Henares, mai ales în ultimii ani, în care pandemia de COVID-19 i-a obligat să dezvolte noi fațete profesionale. și să le testeze capacitatea de a se adapta la scenarii aproape necunoscute până acum.

În total, în luna mai, un total de 15 rezidenți din următoarele specialități și-au terminat pregătirea la Spitalul del Henares: Medicină Internă, Medicină Intensivă, Urologie și Traumatologie, Medicină de familie și comunitară, asistenți medicali specializați în Sănătate Mintală, doi asistenti de familie și de comunitate și asistent medical specialist în Pediatrie.

În plus, anul acesta Comisia didactică a Spitalului Universitario del Henares a instituit Premiul pentru Cel mai bun rezident al anului, pe baza curriculum-ului elaborat în anii de formare. Premiul a revenit Mª Pilar Moreno Fontela, R5 al Serviciului de Urologie, pentru pregătirea sa excelentă, publicațiile naționale și internaționale, participarea la cursuri și congrese și, bineînțeles, angajamentul față de spital și pacienții săi.

bun venit la nou

Pe 31 mai va avea loc ceremonia de bun venit pentru noii rezidenți care își încep specializarea la Spitalul Universitario del Henares. În total, sunt 24 de rezidenți care își încep pregătirea la spitalul nostru, care va dura de la patru până la cinci ani în funcție de specialitatea aleasă. Doi ani în cazul specialităților de asistență medicală.

Sursa: Comunitatea Madrid – Spitalul del Henares aduce un omagiu ultimei clase de rezidenți