Curtea Centrului Municipal de Sănătate a găzduit în această dimineață expoziția organizată de Asociația Spaniolă Împotriva Cancerului din Alcalá de Henares sub titlul „Cercetare + Viață” cu ocazia 50º Aniversarea Fundației Științifice sub motto-ul „Schimbarea istoriei cancerului”.

La ceremonia de deschidere au participat consilierul pentru sănătate al consiliului municipal Alcalá, Blanca Ibarra, precum și consilierul pentru sport. Julián Cubilla, responsabilul cu Dezvoltarea Teritorială al Asociației, Carmen Galatas Sánchez și președintele Consiliului Local Alcalá de Henares, Norberto Aliata Suárez.

Expoziția poate fi vizitată până la 9 iunie: la 14: și de la 19: 00 până la 20: 00 ore.

La finalul vizitei, Asociația a oferit consilierilor tricoul și numărul de Cursa a IX-a „Alcalá de Henares marș împotriva cancerului” care va avea loc duminică, 19 iunie, la 11: 00 oră în Plaza de Cervantes, înscrierea se poate face prin https://www.madridenmarchacontraelcancer.org/eventos/ix-carrera-alcala-contra-el-cancer/. (Se atașează un afiș al activității)

Sursa: Centrul Municipal de Sănătate din Alcalá găzduiește o expoziție organizată de Asociația Spaniolă împotriva cancer