#AlcaladeHenares – Centrul Cultural Gilitos, situat în cartierul El Ensanche, va găzdui în octombrie diverse propuneri de teatru de familie.

Vineri, 20 octombrie, va veni rândul cinematografului, în acest caz cu intrare liberă (va fi necesară ridicarea biletului cu 30 de minute înainte de începerea proiecției). Acesta este „Oink”, un film de animație cu o fată care primește cadou un porc. Proiecția va începe la ora 18.30.

Sâmbătă, 21 octombrie, publicul se va putea bucura, tot cu intrare liberă și la ora 20.00, de o propunere scenică în genul comic, o lucrare de Plauto și intitulată „Cásina”, de GAT Alhama Teatro, în cadrul cadrul Expoziției Naționale de Teatru Amator de la Alcalá de Henares.

Pentru duminică, 22 octombrie, a fost programată o propunere de teatru în familie, „Ritmos Animalescos”, cu bilet unic de 4 euro și dimineața, la ora 12:30. Condus de Compania Fàbrica de Paraules, spectacolul reunește un grup de animale care umplu sala cu ritmuri și rime.

Pentru a încheia luna, duminică, 29 octombrie, la ora 12:30, familiile vor avea o nouă oportunitate de a veni să se bucure de teatru, de data aceasta cu ajutorul Teloncillo Teatro și propunerea sa „Coser y Cantar” bazată pe cuvinte învârtite și , astfel, spune povești. Pentru a participa va fi necesară achiziționarea unui bilet la prețul unic de 4 euro.

Toate informațiile detaliate despre spectacole și achiziția de bilete pot fi completate prin www.culturalcala.es

POSTER GILITOS OCTOMBRIE 2023

Sursa: În octombrie, Centrul Cultural Gilitos găzduiește mai multe propuneri destinate publicului familial