Alcalá de Henares va găzdui din nou Minibasket Day organizată de Federația de Baschet din Madrid în colaborare cu Consiliul Local Complutense. Va avea loc în weekendul 4-5 iunie în Pavilionul Complejo Deportivo Espartales, și va avea un total de 32 echipe participante la categoriile cel mai tânăr și cel mai tânăr masculin și feminin.

Dimineața Astăzi, prezentarea oficială a avut loc în Sala de Plenuri a Consiliului Local Alcalá de Henares, cu prezența celui de-al doilea viceprimar și președinte al Ciudad Deportiva, Alberto Blázquez, primarul Sporturilor, Julián Cubilla, și directorul tehnic al Federației de Baschet din Madrid, Borja Castejón.

Sâmbătă, 4 iunie, vor avea loc finalele și meciurile pentru locurile trei și patru la categoria juniori locul, iar duminică, 5 iunie, vor avea loc meciurile finale și locurile trei și patru la categoria juvenil.

Evidențiază marele prezența cluburilor din Alcalá în această Zi de Minibasket 2022, cu echipe de la Baschet Alcalá, Ricopia Funbal Alcalá CBJA, Club Juventud Alcalá, GSD Baschet Alcalá, Club Deportivo Lope de Vega și Club Deportivo Alborada.

Sursa: Alcalá de Henares va găzdui din nou Ziua Minibasket la Complexul Sportiv Espartales