Elevii lui Jose Mourinho au obtinut marti seara o victorie rasunatoare pe Santiago Bernabeu in fata unui rival de Champions, Ajax Amsterdam. Madrilenii au inscris de trei ori in poarta olandezilor, reusind sa-l „recupereze” cu aceasta ocazie si pe Kaka, brazilianul marcand un gol si oferind o asistenta.

Cu toate ca Real Madrid nu a stralucit din punct de vedere a calitatii jocului colectiv, viteza la contraatacuri si valorile individuale au impus suprematia albilor asupra celor de la Ajax, care au facut un joc bun, dar fara efectivitate.

Cristiano Ronaldo, Benzema si Kaka au fost actorii principali ai acestui meci care aduce a doua victorie consecutiva a Realului in acest sezon de Liga Campionilor.

REAL MADRID: Casillas, Arbleoa, Ramos, Varane, Carvalho, Khedira, Xabi Alonso, Ozil (Altintop, min. 84) Kaka (Di Maria min. 75), Cristiano Ronaldo, Benzema (Higuain, min. 75).

AJAX: Vermeer, Van der Wiel, Anderweireld, Vertonghen, Anita, Eriksen, De Jong, Janssen (Enoh, min. 51) Sulejmani (Ebecilio, min. 71), Sightorsson, Boerrigter.

GOLURI:

1-0, min 25. Cristiano Ronaldo.

2-0, min 41. Kaka.

3-0, min 48. Benzema.

ARBITRU: Mark Clattenburg (UK)