Cel mai bun jucator de fotbal al momentului, atacantul lui FC Barcelona, Lionel Messi, a recunoscut ca antrenorul madrilenilor, Jose Mourinho, reuseste uneori „sa incinga spiritele”, dar ca incearca sa nu-l bage in seama.

Intr-un interviu acordat unei emisiuni de la Fox Sport, Messi a spus ca „nu-l bagam in seama pe Mourinho, desi uneori spune chestii si te provoaca”, referindu-se la echipa sa FC Barcelona.

Incerc sa nu bag in seama ceea ce spune„, a spus argentinianul, inchizand subiectul. In schimb, Leo Messi a adus elogii antrenorului sau Josep Guardiola, fara de care „Barcelona nu ar fi aceeasi„.

Eu nu as schimba pentru nimic Barcelona. Imi place foarte mult sa joc la Barca si sa fiu impreuna cu Xavi sau Iniesta, care sunt, impreuna cu Cristiano Ronaldo, cei mai buni jucatori din lume„.

Messi a recunoscut in schimb ca-si doreste foarte mult sa castige un titlu mondial cu Argentina si ca niciodata nu s-a gandit sa renunte la Nationala.

Niciodata nu m-am gandit sa renunt la Nationala. Pentru mine este o mandrie ca sunt argentinian si mereu o sa vreau sa joc in echipa„, a spus Messi, la canalul de sport, dupa care a adaugat ca ar vrea sa se retraga in Argentina din fotbal si ca nu se vede in viitor ca antrenor.

{loadposition publi}