O echipă a Secției Consulare a Ambasadei României la Madrid se va deplasa în Tenerife şi Gran Canaria, pentru a furniza servicii consulare cetățenilor români din această zonă.

Programul consulatului itinerant este următorul:

Tenerife
Duminică, 23 aprilie: 14.00-17.00
Luni, 24 aprilie: 09.30-18.30

Adresa: Centro Cultural de Adeje: C/Universidad de La Laguna nº18, 38670 Adeje – Tenerife, Gran Canaria

Marţi, 25 aprilie: 14:00-18:00
Miercuri, 26 aprilie: 09:00-14:00
Adresa: Taller nr. 2, planta 2ª, Centro Sociocultural del Mayor, Plaza de Timanfaya s/n, San Fernando (Maspalomas).

Cu acest prilej, cetăţenii români din Insulele Canare vor putea beneficia, aproape de casă, de următoarele servicii consulare: acte notariale (procuri, declarații, adeverințe consulare), înscrieri acte stare civilă (certificate de naştere, certificate de căsătorie), titluri de călătorie, depunere cereri de paşaport, eliberări pașapoarte pentru care cererile au fost depuse anterior.

Cetățenii interesați sunt rugați să solicite programare până la data de 20 aprilie 2017, ora 13.00, la adresa de email: madrid.programări@mae.ro. Mesajul prin care se solicită o programare trebuie să conţină următoarele date: numele și prenumele solicitantului, serviciul consular solicitat și un număr de telefon la care poate cetăţeanul român poate fi contactat.


[floated align="center"]

Ce spun românii din străinătate despre TransferWise

transferwise Pentru că am efectuat deja peste 20 de transferuri internaționale prin TransferWise, din RON în euro și invers, pot să afirm că sistemul este sigur, rapid și ieftin. Pot trimite bani acasă online, la cel mai mic comision și cu schimbul valutar oficial al zilei. Înregistrează-te gratuit pe TransferWise[/floated]

Esta página se puede leer también en: Spaniolă