tutu web
Principalul distributor de produse romanesti din Europa, Foodex Much More Market aduce in Spania o noua gama alimente de calitate, creată special pentru românii de aici.

Este vorba de marca Tuțu și Țuca – La sfatul bunicilor care oferă produse variate precum zacusca tradițională, zacusca de vinete sau tocana de legume.

Foodex Much More Market distribuie sub marca Tuțu și Țuca – La sfatul bunicilor și mălai superior, făină albă de grâu și griș de grâu, precum și multe alte tipuri de produse.

Numele vine de la ceea ce au însemnat întotdeauna bunicii pentru românii care au emigrat.

tutu zacusca web
Așa s-a născut Tuțu și Țuca, brandul care-ți aduce pachetul de acasă, plin de bunătăți și sfaturi de la bunici. I-am transformat pe Tuțu și Țuca în perechea tipică de bunici iubitori, care oferă dragoste necondiționată și au mereu un sfat bun atunci când vine vorba de lucruri de-ale casei. Sunt sinceri și calzi, practici și grijulii, dar mai presus de toate, înseamnă familie și inspiră încredere fără rezerve”, precizează compania Storience care a lucrat la pregătirea noului brand românesc.

Noua gamă de produse poate fi văzută deja în rețeaua de magazine românești din Spania, aprovizionată de Foodex Much More Market.