#Torrejon – • Este un spectacol la 360º în 3 totemuri multimedia mari, care se adaugă la Arborele Fanteziei, Scena îngerilor cu spectacolul Guachis, personajele dragi pentru copii ale Crăciunului din Torrejón, Expoziția de colinde și dansuri de Crăciun și Tronul Regal.

• Astăzi, joi, 4 ianuarie, spectacolele vor avea loc la 12:30, 13:30, 17:30, 18:30, 19:30, 20:30 și 21:30.

• Vineri, 5 ianuarie, nu va avea loc nici un eveniment din cauza sărbătoririi Paradei Trei Regi, care la finalul acesteia va prezenta un grozav spectacol aerian al Magilor de către compania internațională Grupo Puja!

• Sâmbătă, 6 ianuarie, programul va fi de la 17:00 la 22:00 și în final, duminică, 7 ianuarie, va fi deschis de la 12:00 la 14:00 și de la 17:00. până la ora 22:00

• De asemenea, puteți continua să vă bucurați de Parcul Magic de Crăciun, care a revenit mai spectaculos ca niciodată, cu Camino de Belén, cea mai mare naștere din Spania, Patinoarul Javier Fernández, singurul din țară pe un lac, Festivalul de Gheață al 2-lea Festivalul Internațional de Sculpturi de Gheață, Festivalul Lanternelor Asiatice și Zona de Distracție, fiind singurul parc cu două roți Ferris

• În plus, are și alte experiențe fascinante, precum Satul de Crăciun, Montaña Helada, Piața de Crăciun, Puerta Mágica, Casa de la Navidad, Guachis Show sau diverse spații de restaurant, punând în evidență BierHaus.

• Torrejoneros va avea în continuare acces gratuit în parc, descarcând invitațiile de pe www.magicasnavidades.es pentru toată această săptămână, ultima care va fi deschisă, cu excepția zilei de vineri, 5 ianuarie, care va fi închisă.

• De asemenea, continuă iluminatul inovator de Crăciun al orașului, Festivalul de Teatru de Crăciun de la José Maria Rodero, expozițiile Nașterii Domnului de la Muzeul și Casa de Cultură a orașului, sau anul trecut, Patinoarul din Plaza din Spania

• Consilierul Torrejón a apreciat că „pe lângă parc, vă puteți bucura de Torrejón, Prima Capitală Europeană a Crăciunului, Crăciunul declarat Festival de Interes Turistic pentru calitatea, originalitatea și moștenirea sa culturală promovată de cele mai prestigioase țări naționale, europene și asiatice. companii de Crăciun. „Acest eveniment a devenit destinația turistică spaniolă de referință pentru întreaga familie în aceste date îndrăznețe.”

• „Opoziţia municipală, condusă de PSOE din Torrejón, a încercat din nou într-o manieră absolut iresponsabilă să dăuneze imaginii oraşului şi să discrediteze Crăciunul Magic, care este o sursă de mândrie şi o referinţă pentru majoritatea Torrejoneros şi un motorul economic de care depind multe locuri de muncă, pe lângă faptul că generează venituri în oraș”, a spus primul viceprimar, Valeriano Díaz.
CLICK AICI PENTRU A VEDE PROGRAMUL OFICIAL AL ​​TORREJÓN I-A CAPITALĂ EUROPEANĂ DE CĂRĂCIUN CLICK AICI PENTRU A VEDE PROGRAMUL OFICIAL DE CRACIUN MAGIC, PARCUL DE CRACIUN AL SPANIA

Ultimele zile pentru a vă bucura de spectacolul celor trei magi în Plaza de la Navidad din Plaza Mayor. Astăzi, joi, 4 ianuarie, spectacolele vor avea loc la 12:30, 13:30, 17:30, 18:30, 19:30, 20:30 și 21:30. Vineri, 5 ianuarie, nu va avea loc nici un eveniment din cauza sărbătoririi Paradei Trei Regi, care la finalul acesteia va prezenta un grozav spectacol aerian al Magilor de către compania internațională Grupo Puja! Sâmbătă, 6 ianuarie, programul va fi de la 17:00 la 22:00 și, în final, duminică, 7 ianuarie, va fi deschis de la 12:00 la 14:00 și de la 17:00 la 10:00 seara. . Este un spectacol la 360 de grade în 3 totemuri multimedia mari, care se adaugă la Arborele Fanteziei, Scena îngerilor cu spectacolul Guachis, personajele dragi pentru copii ale Crăciunului din Torrejón, Expoziția de colinde și dansuri de Crăciun și Tronul Regal.

Torrejón de Ardoz, 4 ianuarie 2024. De asemenea, puteți continua să vă bucurați de Parcul Magic de Crăciun, care a revenit mai spectaculos ca niciodată, cu Camino de Belén, cea mai mare naștere din Spania, Patinoarul Javier Fernández, singurul din ţară pe lac, Festivalul Gheaţii al II-lea Festival Internaţional de Sculptură în Gheaţă, Festivalul Lanternelor Asiatice şi Zona de Distracţie, fiind singurul parc cu două roţi Ferris. În plus, are și alte experiențe fascinante, precum Satul de Crăciun, Montaña Helada, Piața de Crăciun, Puerta Mágica, Casa de la Navidad, Guachis Show sau diverse spații de restaurante, punând în valoare BierHaus. Torrejoneros va continua să aibă acces gratuit în parc, descarcând invitațiile de pe www.magicasnavidades.es pentru toată această săptămână, ultima care va fi deschisă, cu excepția zilei de vineri, 5 ianuarie, care va fi închisă.

„Anul acesta am încercat să reducem unele neplăceri aduse vecinilor, reducând numărul de vizitatori în parc prin creșterea prețului biletelor și prin publicitatea unui plan de parcare pentru parc, departe de cartierele rezidențiale și situat în zonele industriale din apropiere, printre alte măsuri. ”, a subliniat primarul din Torrejón de Ardoz, Alejandro Navarro Prieto.

În plus, consilierul Torrejón a apreciat că „pe lângă parc, vă puteți bucura de Torrejón, Prima Capitală Europeană a Crăciunului, Crăciunul declarat Festival de Interes Turistic pentru calitatea, originalitatea și patrimoniul său cultural promovat de cele mai prestigioase cele mai prestigioase instituții naționale, europene. și companii asiatice de Crăciun. Acest eveniment a devenit destinația turistică spaniolă de referință pentru întreaga familie în aceste date îndrăznețe.”

„Opoziția municipală, condusă de PSOE din Torrejón, a încercat din nou, într-o manieră absolut iresponsabilă, să dăuneze imaginii orașului și să discrediteze Crăciunul Magic, care este o sursă de mândrie și o referință pentru majoritatea orașului Torrejoneros și o economie economică. motor pentru care depind multe locuri de muncă, pe lângă faptul că generează venituri în oraș”, a spus primul viceprimar, Valeriano Díaz.

Sursa: Ultimele zile pentru a vă bucura de spectacolul celor trei magi în Plaza de la Navidad din Plaza Mayor